Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα του Κ. Σ. Βέροιας ξεκίνησε να υλοποιείται σαν ιδέα του τότε Προέδρου του Συλλόγου Γιωργου Παπασάββα στα τέλη του 2012, με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία του Κ. Σ. Βέροιας με τους κυνηγούς μέλη του Συλλόγου αλλά και ευρύτερα.

Στο στάδιο της διαμόρφωσης της ιστοσελίδας συνεργάστηκαν ο Ηλ. Παπαντωνίου (www.netmind.gr), ο Δημ. Καπρίνης, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου,  ο Αν. Σαββουλίδης, μέλος του Συλλόγου, η Σοφία Οικονόμου, Γραμματέας του Συλλόγου  και ο Αλ. Γκάσιος, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΣΤ ΚΟΜΑΘ, δασολόγος, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την ύλη και τη διαχείρισή της.

Στην αρχική σελίδα οι περισσότερες φωτογραφίες (slides) ανήκουν στον Α. Γκάσιο, ενώ οι υπόλοιπες προέρχονται από το διαδίκτυο και είναι ελέυθερες για χρήση. Τα υπόλοιπα κείμενα και οι φωτογραφίες υπογράφονται από τους πνευματικούς δημιουργούς τους.

Μετά από σχετικά μεγάλο διάστημα δοκιμαστικής λειτουργίας στο οποίο καταγράφτηκαν μερικά κενά και παραλείψεις, η ιστοσελίδα του Κ. Σ. Βέροιας «ανέβηκε» στο διαδίκτυο αρχές της Άνοιξης του 2013.

Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί όσους συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της ιστοσελίδας του και καλεί εσάς, τους επισκέπτες της να μοιραστείτε μαζί μας σχόλια, παρατηρήσεις, κείμενα φωτογραφίες και ότι άλλο πιστεύετε πως σχετίζεται με την ύλη της, με αποστολή στο info@ksv.gr ή κάνοντας χρήση των στοιχείων και της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκονται στην αρχική σελίδα.

Αναμένεται σύντομα να δημιουργηθεί εφαρμογή newsletter στο οποίο θα μπορεί κάθε επισκέπτης να εγγράφεται έτσι ώστε να λαμβάνει άμεσα κάθε νέο που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Κ. Σ. Βέροιας.