Τι χρειαζόμαστε..
1 ½ κιλό αγριογούρουνο κομμένο σε μικρές μερίδες
Για τη μαρινάτα..
- 250 ml κρασί
- 1 φλιτζάνι καφέ ξύδι
- 4 κουταλιές μέλι
- 1 κουταλιά πολύ γεμάτη κόλιανδρο τριμμένο
- 3 κουταλιές πολύ γεμάτες κόλιανδρο σε κόκκους
- 1 φλιτζάνι καφέ ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Πώς να το κάνουμε..
Κόβετε το αγριογούρουνο σε μικρές μερίδες.
Το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε στη μαρινάδα για 12 ώρες.
Βάζετε σ’ ένα πήλινο ταβά 1 κρεμμύδι κόκκινο και 5 σκελίδες σκόρδο τριμμένα εντελώς και αλατοπιπερωμένα καλά.
Αραδιάζετε από πάνω τα κομμάτια του κρέατος και τα ψήνετε στο φούρνο.
Όταν ψηθούν λίγο μόνα τους, τα περιχύνετε με λίγη μαρινάτα και τα ξαναφουρνίζετε γρήγορα μέχρι να ψηθούν
Τα περιχύνετε 2-3 φορές με τη μαρινάτα μέχρι να την προσθέσετε όλη.
Ως το τέλος τα γυρίζετε να ξεροψηθούν απ’ όλες τις μεριές.
Φροντίστε να μείνει σάλτσα μέσα στον ταβά, αλλά όχι να κολυμπάει το κρέας.
Σερβίρει 4-6 άτομα.