Διοργάνωση Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Κ.Σ. Βέροιας

Διοργάνωση Περιφερειακού Συμβουλίου από τον Κ.Σ. Βέροιας

Την Τετάρτη 10/5/2017, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας διοργάνωσε με επιτυχία στα γραφεία του το Περιφερειακό Συμβούλιο των Κυνηγετικών Συλλόγων των ν. Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας.

Παρόντες στο Συμβούλιο ήταν ο Πρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας, ο Ταμίας και το μέλος του Δ.Σ. της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κύριοι Πολυχρόνης, Καλογεράκος, Μυλόπουλος και Παντελάκης αντίστοιχα, εκπρόσωποι των Κ.Σ. Κατερίνης, Αλμωπίας, Αλεξάνδρειας, Μελίκης και Βέροιας, αντιπροσωπεία της νέας Διοίκησης του Κ.Σ. Γιαννιτσών και ο Επιστημονικός Συνεργάτης και ο  Συντονιστής Θηροφυλακής της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ με αρμοδιότητες στους συγκεκριμένους νομούς.

Η συζήτηση και η ενημέρωση έγιναν σε ιδιαίτερα γόνιμο κλίμα και διήρκησαν περισσότερο από τρεις ώρες. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των συμμετέχοντων αλλά και του καλού κλίματος που επικράτησε ήταν το γεγονός πως μετά την επίσημη λήξη του Συμβουλίου, όλοι παρέμειναν στο χώρο και συνέχισαν τη συζήτηση γύρω από την κυνηγετική επικαιρότητα σε «πηγαδάκια».

Το Περιφερειακό Συμβούλιο των Κυνηγετικών Συλλόγων θεσπίστηκε από τη ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ το 2006 με σκοπό την πιο άμεση αμοιβαία ενημέρωση μεταξύ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ και των Κυνηγετικών Συλλόγων που είναι μέλη της. Είχε επίσης σα σκοπό να έρθουν πιο κοντά οι Διοικήσεις των Κυνηγετικών Συλλόγων στα πλαίσια της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας που πρέπει να χαρακτηρίζουν τις μεταξύ τους σχέσεις, ιδίως στους γειτονικούς Συλλόγους.

Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι κάθε μίας από τις έξι Κυνηγετικές Περιφέρειες της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Στην περιοχή μας συμμετέχουν οι Κ.Σ. των ν. Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας.

Του Συμβουλίου προεδρεύει ο εκλεγμένος από τους Συλλόγους Περιφερειακός Εκπρόσωπος, ο οποίος πλαισιώνεται από τον Επιστημονικό Συνεργάτη και το Συντονιστή Θηροφύλακα της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ που είναι αρμόδιοι για την περιοχή.

Ο Περιφερειακός Εκπρόσωπος συμμετέχει ενεργά στα Δ.Σ. της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ, με σκοπό την όσο το δυνατό μεγαλύτερη εκπροσώπηση των Κυνηγετικών Συλλόγων της Μακεδονίας και Θράκης.

 

                                  

Tagged: ,