Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Κ. Σ. Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Κ. Σ. Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/5/2016 η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Μακροχωρίου.

Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κυνήγι σήμερα στην Ελλάδα, η προσέλευση των κυνηγών ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Αυτό όμως δεν επηρέασε τη διαδικασία και το διάλογο μιας και τα μέλη που συμμετείχαν προέβησαν σε αρκετές ερωτήσεις και πήραν τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Σιδέρης Αθανάσιος, παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του Συλλόγου στη διάρκεια του περασμένου έτους καθώς και τον προγραμματισμό των δράσεων για το άμεσο μέλλον, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις των κυνηγών που σχετίζονταν με το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου.

Ο Επιστημονικός Συνεργάτης της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Γκάσιος, ανέλυσε τις συνθήκες που δημιουργεί γύρω από το κυνήγι ο προσχηματικός «Εθνικός διάολογος για τη θήρα», που ξεκίνησε χωρίς καμία οργάνωση, χωρίς κανένα σχέδιο και στην ουσία χωρις κανένα λόγο, το Υπουργειο Περιβάλλοντος, από τον οποίο, παρά την τεράστια υπομονή και ανοχή που επέδειξαν οι Κυνηγετικές οργανώσεις, τελικά αποχώρησαν με καταγγελίες που μπορείτε να δείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις  στην ιστοσελίδα μας τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:  http://ksv.gr/?p=4038,    http://ksv.gr/?p=4021

Τη συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Συλλόγου μεταξύ των οποίων οι δύο πρώην Πρόεδροι, κ. Δήμου και Παπασάββας, καθώς και ο κ. Λέφας που διετέλεσε παλαιότερα μέλος της διοίκησης.

Η συμμετοχή μελών παλαιότερων διοικήσεων στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου, έχει ιδιαίτερη συμβολική αξία γιατί αποδεικνύει στην πράξη τη συνέχεια που πρέπει  να έχει κάθε Κυνηγετικός Σύλλογος, μακρυά από αντιπαραθέσεις και εγωισμούς οι οποίοι τίποτα δεν προσφέρουν στο κυνήγι.

Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.