Σκοπευτικός αγώνας Κ . Σ. Βέροιας 2016

Σκοπευτικός αγώνας Κ . Σ. Βέροιας 2016

Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μία χρονιά ο ετήσιος σκοπευτικός αγώνας που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας για τα μέλη του στο σκοπευτήριο της Σκύδρας στο Μαυροβούνι,  ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 – 4 – 2016.

Στον αγώνα συμμετείχαν περίπουυ 30 κυνηγοί μέλη του Συλλόγου και τον παρακολούθησαν αρκετά μέλη και φίλοι ακόμη.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα του compact sporting και την πρώτη θέση στον αγώνα κατέλαβε ο Καλιγάς Ντίνος με 22 πιάτα στα 25, τη δεύτερη θέση ο Σαββουλίδης Τάσος με 20 πιάτα στα 20 και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ορταντζόγλου Παναγιώτης μετά από μπαράζ (shoot off) με το Σανόπουλο Νίκο μιας και ισοβαθμίσανε στον κανονικό αγώνα με 17 πιάτα στα 25.

Την παράσταση έκλεψαν ο δύο γυναίκες σκοπευτές, Κατερίνα Τσολακίδου και Παυλίνα Καλιγά, κόρη του νικητή του αγώνα. Η Κατερίνα είναι η μόνη γυναίκα κυνηγός – μέλος του Κ. Σ. Βέροιας ενώ η Παυλίνα, αν και μαθήτρια πρώτης Λυκείου, απέδειξε σε όλους πως θα γίνει πολύ καλή κυνηγός και σκοπευτής με τις ικανότητές της.

Μετά το τέλος του αγώνα μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες από τον Κ. Σ. Βέροιας.

Η διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας συγχαίρει όλους τους κυνηγούς που συμμετείχαν στον αγώνα και ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη Γιώργο  και τα υπόλοιπα μέλη του Σκοπευτικού Συλλόγου Σκύδρας για την για ακόμη μια φορά άψογη διοργάνωση και φιλοξενία.

Σύντομα θα ανεβάσουμε αρκετές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη διάρκεια του αγώνα.

Tagged: , ,