Βρέθηκε αγνοούμενος 28χρονος νεαρός από τους Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης σε δασική περιοχή του ν. Κιλκίς

Βρέθηκε αγνοούμενος 28χρονος νεαρός από τους Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης σε δασική περιοχή του ν. Κιλκίς

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 28χρονου άνδρα που χάθηκε σε ορεινή περιοχή του Νομού Κιλκίς. Συγκεκριμένα ο νεαρός βγήκε για βόλτα, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες και το ορεινό ανάγλυφο της περιοχής τον έκαναν να χάσει τον προσανατολισμό του. Αφού δεν κατάφερε να βρει το δρόμο της επιστροφής επικοινώνησε με την οικογένειά του αργά το βράδυ της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες, ενώ ενημέρωσε και τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αξιούπολης Κιλκίς. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ειδοποίησε τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της περιοχής, οι οποίοι και ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα της περιοχής.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε το σήμα του κινητού από την τελευταία κλήση του 28χρονου, έδωσε τις σχετικές πληροφορίες στους Θηροφύλακες, καθώς μετά το κινητό του σταμάτησε να εκπέμπει.

Μετά από εντατικές έρευνες άμεσα οι δύο Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της ΚΟΜΑΘ κ. Γ. Δασκαλίνας (από τον ΚΣ Γουμένισσας) και Ι. Παναγιωτίδης(από τον ΚΣ Αξιούπολης) κατάφεραν και εντόπισαν το νεαρό στην περιοχή «Τρία γεφύρια», περιοχή του Δασαρχείου Γουμένισσας. Ο νεαρός ήταν καλά στην υγεία του, σαφώς εξαντλημένος από την περιπέτειά του. Με το υπηρεσιακό όχημα της ΚΟΜΑΘ οι δύο Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες μετέφεραν το νεαρό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα Αξιούπολης.

Η Αστυνομία και η οικογένεια του νεαρού συνεχάρησαν τους δύο Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες. Το περιστατικό αυτό καταδεικνύει το πολύπλευρο έργο που πραγματοποιείται από τη θηροφυλακή των κυνηγετικών οργανώσεων, αλλά και την επιχειρησιακή της ικανότητα λόγω της άριστης γνώσης του τοπικού ανάγλυφου.

Πηγή: Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης