Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας στηρίζει τον ορεινό αθλητισμό. Τρίαθλο στις 4 και 5 Οκτωβρίου.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας στηρίζει τον ορεινό αθλητισμό. Τρίαθλο στις 4 και 5 Οκτωβρίου.

Μετά από σχετική ενημέρωση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Παπασάββα από τον κ. Σταμούλη, το Δ. Σ. του Κ. Β. Βέροιας αποφάσισε ομόφωνα να παράσχει κάθε ηθική υποστήριξη στο τρίαθλο που διοργανώνεται το προσεχές σαββατοκύριακο, 4 και 5 Οκτωβρίου 2014. Ήδη έχουν ενημερωθει για την εκδήλωση όλοι οι κυνηγοί της περιοχής που θα διεξαχθεί ο αγώνας, ενώ πιθανά θα υπάρξει και παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου στην περιοχή.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

Προκήρυξη αγώνα
ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ 2014
Βέροια Ημαθίας,  4-5 Οκτωβρίου
Στη Βέροια Ημαθίας, στα πλαίσια της ανάπτυξης των αθλημάτων της κολύμβησης, της ορεινής ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας (Ν.Α.Σ.Η.) σε συνεργασία με τον Οργανισμό ανάπτυξης πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Βέροιας Κ.Α.Π.Α. διοργανώνουν στις 4-5 Οκτωβρίου το « ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ 2014». Οι αγώνες απευθύνονται σε αθλητές και ερασιτέχνες και περιλαμβάνουν τρία διαδοχικά αθλήματα. Ειδικότερα:
• ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ: 500 μέτρα κολύμβηση σε αγωνιστική πισίνα 25 μέτρων, ορεινή ποδηλασία σε διαδρομή 9,2 χιλιομέτρων μεταξύ αυτών 2.400 μέτρα μονοπάτι και τέλος τρέξιμο 4 χιλιομέτρων στην ευρύτερη δασική περιοχή.
• ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ FUN: 400 μέτρα κολύμβηση σε πισίνα 25 μέτρων, ορεινή ποδηλασία σε  κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων μεταξύ αυτών 1.200 μέτρα μονοπάτι και τέλος τρέξιμο σε κυκλική διαδρομή 1,8 χιλιομέτρων.
•ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ Kids & junior :  Ο αγώνας αυτός απευθύνεται σε αθλητές ηλικίας 5 – 14 χρόνων. Περιλαμβάνει τρία αθλήματα, όπως κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο και διακρίνεται σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Η κατηγορία 5 – 8 ετών θα αγωνιστεί σε 50μ. κολύμβηση, 500μ. ποδηλασία και 100μ. τρέξιμο, η κατηγορία 9 – 11 ετών σε 100μ. κολύμβηση, 800μ. ποδηλασία και 200μ. τρέξιμο και η κατηγορία 12 – 14 ετών σε 200μ. κολύμβηση, 1000μ. ποδηλασία και 400μ. τρέξιμο.
•Οι αθλητές ηλικίας 15 – 18 ετών μπορούν να λάβουν μέρος στο ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ, ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ ΟΜΑΔΙΚΟ, ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ FUN και ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ FUN ΟΜΑΔΙΚΟ
Υποχρεωτικός εξοπλισμός:
Κολύμβηση: Σκουφάκι, γυαλάκια κολύμβησης
Ποδηλασία: Κράνος, γάντια ποδηλατικά
Για τη συμμετοχή τους στον αγώνα οι αθλητές/-τριες  πρέπει να προσκομίσουν στη διοργάνωση την αθλητική τους ταυτότητα ή δελτίο. Για τους αγωνιζόμενους που δεν έχουν αθλητική ταυτότητα θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση καλής υγείας από γιατρό την ημέρα του αγώνα.
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 10€ για τον αγώνα ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΘΛΟΣ  και για τον αγώνα FUN 5€. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω I bank ή επιτόπου στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθούν  κληρώσεις με δώρα από τους χορηγούς του αγώνα.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από τη γραμματεία έως και 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Καλφόπουλος Ιωάννης ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Α.Σ.Η.

Σταμούλης Κωνσταντίνος Τεχνικός Σύμβουλος

Νέα
Θα υπάρχουν από εμάς που θα φορτώνουμε με πληροφορίες για τον αγώνα

Επικοινωνία
Mail:  na2014@nautilosimathia.gr
Ν.Α.Σ.Η. 2331068108

Πρόεδρος Ν.Α.Σ.Η.    Καλφόπουλος Ιωάννης 6939952722

Τεχνικός σύμβουλος    Σταμούλης Κωνσταντίνος 6977922421

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.nautilosimathia.gr/Naftilos_Athlos.html